GT Classic Center

Ooit was er in Kortessem een grote vierkantshoeve ... gebouwd anno 1860. Een echte herenboerderij die fungeerde als beestenhandel en centrum van de landbouw. Midden 1900 werd deze hoeve omge­doopt tot" Hoeve Linters". Die in haar glorietijd centraal stond voor kolenhandel. Na deze periode van welvaart kwam het onvermijdelij­ke verval. Een 25-tal jaar stond "Hoeve Linters" te verkommeren en letterlijk te vergaan! En dat is nog steeds merkbaar!

Gelukkig brak een nieuwe periode van wederopbouw aan. Tilkin kocht de hoeve in 2010 en startte met het herstel, met respect voor het verleden en de juiste zorg voor het heden.

Vandaag bevindt zich het GT Classic Center in dit prachtig stuk tastba­re geschiedenis. En mooier kan het niet gekaderd worden!

GT Classic Center is tot stand gekomen door passie, liefde voor erf­goed, bewondering voor geschiedenis en dat op 4 wielen. Gouver­neur & Tilkin zijn jullie aanspreekpunt voor alles wat Classic Cars & Collector Cars aangaat.

Bij GTCC vind je steeds een select aanbod aan kwalitatieve Classic Cars. Deze worden afgewerkt naar de normen & waarden waar Gou­verneur & Tilkin voor staan, klaar om in te stappen en te genieten. Daarnaast kan je er ook terecht voor het juiste project. Classic Cars voor de doe-het-zelfver. Er wordt gezorgd voor een goede basis om door jou op punt gezet te worden of om afgewerkt te worden in het atelier van het GT Classic Center. Deze divisie wordt behartigd door Gouverneur.

In het GTCC Atelier zorgt Tilkin voor de juiste zorg. Wil je een voor­jaarsonderhoud voor jouw Classic Car om zonder zorgen van de zomer te genieten? Jawel, hier moet je zijn.

Daarnaast worden volledige revisies uitgevoerd in het GTCC Motor­huis. Steeds met de nodige zorg die jouw Classic Car vraagt. Alles is mogelijk dankzij de 10-tallen jaren ervaring en compleet uitgeruste werkplaats met special tools.

GTCC Fabriek staat symbool voor nieuwbouw van Classic Cars: nieuw­bouw van A tot Z. Alles wordt met de nodige zorg en kennis behan­deld: of het nu om een 2CV gaat, een Porsche, een Kever of een boot.

Naast dit alles is het GT Classic Center op maat van jou! Via het "One stop shopping"-principe nemen wij alle zorgen op ons.

Jij kiest je Classic Car. GTCC zorgt voor alles, tot de verzekering toe. Wanneer jouw Classic Car klaarstaat, inclusief nummerplaten dien je enkel nog jouw GTCC Fine Classic te komen ophalen.

Het enige dat dan nog telt is genieten!

Graag tot sne!, in het GT Classic Center!

Gouverneur & Tilkin