GT Classic Center - Wie zijn we en waar komen we vandaan?
Ooit was er in Kortessem een grote vierkantshoeve ... gebouwd anno 1860. Een echte herenboerderij die fungeerde als beestenhandel en centrum van de landbouw. Midden 1900 werd deze hoeve omge­doopt tot" Hoeve Linters". Die in haar glorietijd centraal stond voor kolenhandel. Na deze periode van welvaart kwam het onvermijdelij­ke verval. Een 25-tal jaar stond "Hoeve Linters" te verkommeren en letterlijk te vergaan! En dat is nog steeds merkbaar!

Gelukkig brak een nieuwe periode van wederopbouw aan. Tilkin kocht de hoeve in 2010 en startte met het herstel, met respect voor het verleden en de juiste zorg voor het heden.


Vandaag bevindt zich het GT Classic Center in dit prachtig stuk tastba­re geschiedenis. En mooier kan het niet gekaderd worden!

GT Classic Center is tot stand gekomen door passie, liefde voor erf­goed, bewondering voor geschiedenis en dat op 4 wielen. Gouver­neur & Tilkin zijn jullie aanspreekpunt voor alles wat Classic Cars & Collection Cars aangaat.

In het GTCC Atelier zorgt Tilkin voor de juiste zorg. Wil je een voor­jaarsonderhoud voor jouw Classic Car om zonder zorgen van de zomer te genieten? Dan moet je hier zijn.

Commercieel gezien staat Gouverneur je te woord met raad en daad.

Daarnaast worden volledige revisies uitgevoerd in het GTCC Motor­huis. Steeds met de nodige zorg die jouw Classic Car vraagt. Alles is mogelijk dankzij de 10-tallen jaren ervaring en compleet uitgeruste werkplaats met special tools.

GTCC Fabriek staat symbool voor nieuwbouw van Classic Cars, nieuw­bouw van A tot Z. Alles wordt met de nodige zorg en kennis behan­deld, of het nu om een 2CV gaat, een Porsche, een Kever of een boot.

Naast dit alles is het GT Classic Center op maat van jou! Via het "One stop shopping"-principe nemen wij alle zorgen op ons.

Maak verder kennis met de 4 specialisaties van GT Classic Center en ontdek dit werk van passie en know-how!

GT Fine Classics
Oldtimers aangeboden onder het motto "sleutel op het contact"!
Uitgebreid getest volgens de GTCC Check-up en geleverd zonder zorgen.
Kortom de puntjes op de i, simpelweg instappen & rijden.

GT Defender Center
Door onze uitgebeide ervaring in de automobiel hebben we de mogelijkheid een select aanbod kwaliteitsvolle Defenders aan te bieden.
Wanneer de selectie doorlopen en goedbevonden is worden deze Defenders & 4x4's verkocht onder het kwaliteitslabel "GT Defender Center".

GT HammerTime
Op regelmatige tijdstippen organiseren we Classic- & Collection Car veiligen. In samenwerking met Hammertime bieden we een verscheidenheid aan wagens "as-is", zoals ze zijn. Deze worden per opbod verkocht. Dit is the place to be om de buitenkansjes te scoren!

GT LimoLine
We bieden een totaalpakket inzake Retro Limousines, Stretch Limousines, hedendaagse Limousines & chauffeurdiensten op maat. We hebben meer dan 10 jaar ervaring op vlak van privé chauffeursdiensten, directievervoer en ceremonieontferming. Onze karaktervolle luxe limousines maken de combinatie compleet.

Welkom @ GT Classic Center.

Nocturne GT HammerTime 01/2018
Nocturne GT HammerTime 01/2018
Herbeleef de GT HammerTime nocturne Spring Edition!
Bij iedere veiling organiseert GT HammerTime een nocturne. Hier staat de...
Meer